De Bouwhof - Onderwijs van de toekomst

Basisschool de Bouwhof is volop in ontwikkeling om het onderwijs van de toekomst vorm te geven. Op het mediaplein in het hart van de school, kunnen de kinderen met hulp van gedrukte én digitale media informatie verzamelen en werken aan hun opdrachten. De komende jaren zetten we naast klassikaal onderwijs flink in op het persoonlijk leren. Leerlingen krijgen verwerkingsstof op maat aangeboden en gaan steeds minder leer-en werkboeken gebruiken.

Onze gezichten

Ons team heeft een groot onderwijs-hart. Er is veel expertise op didactisch- en vaktechnisch gebied. De motivatie om voor de kinderen te gaan is enorm hoog. Het interessante aan dit team is dat ze vanuit hun privéleven kennis en kunde meebrengen over andere terreinen. Kortom een pedagogisch, didactisch en cultureel rijk team!